un candidat al „Ce-ar fi dacă ne-am întâlni?” spune în culise

INTERVIU – Nathan, un student de 18 ani din Nantes, a participat la cel de-al doilea sezon al programului de dragoste M6 pentru a-și întâlni pentru prima dată, fizic, prietenul său australian.

În urmă cu un an, M6 a lansat „Și dacă ne-am întâlnit?”, o creație franceză produsă de Studio 89 în care oamenii care întrețin relații la distanță prin intermediul rețelelor de socializare, forumuri sau aplicații de întâlniri se întâlnesc fizic pentru prima dată. timp. „Este un moment încărcat cu emoții extrem de puternice”a explicat producătorul emisiunii, Marc de Suzzoni. „În virtual, este ușor să minți. Putem ascunde cine suntem cu adevărat. Realitatea acestei prime întâlniri face posibil să avem povești foarte diferite. Fiecare întâlnire este organizată în cadrul romantic al magnificului castel Ermenonville din Oise.

” CITEȘTE ȘI – „Dacă ne-am întâlni?”: ce trebuie să știi despre emisiunea romantică M6

Pe 25 aprilie, M6 a transmis întâlnirea organizată de Nathan cu prietenul său australian Imogen. Cei doi elevi, în vârstă de 18, respectiv 19 ani, se aflau de trei ani într-o relație de prietenie prin intermediul rețelelor de socializare înainte de a se descoperi pentru prima dată în februarie anul trecut în fața camerelor de la „Și dacă ne-am întâlni?”. O emisiune puternic criticată de telespectatori în care tânărul din Nantes a trecut pentru un prost cu un umor foarte inelegant și prietenul său pentru idiotul drăguț de serviciu. Contactat, Nathan a recontextualizat această întâlnire și schimburile celor doi protagoniști.

LE FIGARO. – Cum ai ajuns în „Dacă ne-am întâlni?” pe M6?
NATHAN. – Am intrat în ea fără să știu nimic despre emisiune, nu o văzusem niciodată. Nu făcusem niciodată TV până acum și m-am înscris doar cu bune intenții când am descoperit anunțul de casting. Rezultatul azi este că emisiunea mi-a fost dăunătoare. Totul a mers foarte repede, am luat parte la filmări la zece zile de la înregistrare. Am avut-o la telefon pe Imogen între timp, trebuia să se poată elibera și să vină din Suedia unde studiază.

Întrebarea pe care ne-o punem în timp ce urmărim acest program este dacă într-adevăr nu l-ați întâlnit niciodată pe Imogen înainte de filmare?
Pentru ceilalți candidați, nu știu, dar pentru noi chiar a fost prima dată, întâlnirea noastră a fost total sinceră. Singurul moment din timpul filmării care a fost orchestrat de producție a fost când l-am rugat să vorbească franceza și acesta a fost momentul incomodă când am participat. Ne-a scos din contextul întâlnirii noastre și, din păcate, a fost reținută la editare. Pentru că totul a decurs foarte bine, ne-am distrat foarte bine împreună, i-am făcut un cadou, o brățară verde foarte drăguță, am râs mult și glumele pe care le puteam face au fost scoase din contextul lor.

Remarcile tale au provocat controverse atunci când i-ai cerut lui Imogen să repete propoziții în franceză, cum ar fi „Aș vrea să te iau” sau „Nu ai fi tu tema mea de matematică ca să te pot termina pe biroul meu în seara asta?”
Au păstrat aceste propoziții doar în franceză și reacțiile destabilizate ale lui Imogen în engleză, de parcă aș fi jucat cu ea într-o limbă pe care ea nu o înțelegea. A trecut pentru un idiot când, în realitate, i-am tradus sistematic cuvintele mele și am râs împreună pentru că eram complici la acest umor (contactată, Imogen ne-a confirmat că nu a simțit niciodată vreo jenă în timpul acestei secvențe pe care a descris-o ca editată de producție, nota editorului). Editarea este oribilă și, în spatele ei, oamenii de pe rețelele de socializare fac remarci abjecte despre noi.

Știa Imogen unde pășește în acest program?
Nu mai mult decât mine, a fost ocazia de a mă putea întâlni în timp ce sunt plătit și plătit (85 de euro pe zi de filmare, Nd). Producția a plătit pentru tot: călătoria de întoarcere a lui Imogen din Suedia la Paris și nopți la hotel. Totul a fost organizat foarte repede. Dacă ne-am fi luat mai mult timp să ne gândim, nu cred că ea ar fi acceptat. „Buzzul rău” pe care l-a provocat după difuzare a însemnat că, până la urmă, nu a fost neapărat o experiență bună pentru amândoi. Mă bucur că am ocazia să povestesc ce s-a întâmplat cu adevărat, deoarece imaginea pe care oamenii o au despre mine după ce am urmărit emisiunea este foarte negativă.

„În viitor, mă voi gândi de două ori înainte de a accepta să particip la filmările unui program de televiziune”

Nathan din „Dacă ne-am întâlni?”


Întâlnirea ta se termină într-un dormitor în care ajungi să te săruți, asta a fost premeditat?

Deloc, am fost acolo pentru o întâlnire amicală fără nicio intenție de a merge mai departe și lucrurile s-au încins. Ne cunoaștem într-adevăr foarte bine, vorbim zilnic de trei ani, avem aceleași iluzii și această întâlnire a fost incitantă pentru noi. Vorbeam despre asta doar de o săptămână și eram fericiți să ne vedem în sfârșit. Nu a fost afișat în editare, dar Imogen a fost cea care a făcut cu adevărat primul pas spunându-mi că sunt singurul tip cu care ar putea avea o relație serioasă. După aceea, discuția noastră s-a transformat în seducție.

Nathan și Imogen în „What If We Met?” Captură de ecran M6

Cum l-ai cunoscut acum trei ani?
La acea vreme, eram student în Statele Unite și, ca parte a unui grup internațional înființat de școlile noastre respective, am discutat prin SnapChat și Discord. Eram micuțul francez și ea, drăguța australiană, m-am distrat flirtând cu ea și, cu timpul, am devenit foarte bune prietene. Amintindu-mi acea vreme în care am cochetat cu ea, i-am dat propoziții care păreau oribile în emisiune, dar era un umor complice, ne înțelegeam.

Ce s-a întâmplat după împușcătură?
În weekendul nostru la Paris, am stat puțin pe nor, am ieșit noaptea, am dormit puțin… Am trăit ca un mic cuplu de vârsta noastră. Plănuiam să o abordez pentru tot restul studiilor mele la școala de afaceri, dar ne-am dat repede seama că nu va funcționa. Fiecare își face acum treaba lui: ea are un iubit, eu am o iubită și vorbim mult mai puțin de la această experiență. Suntem încă în relații bune, dar nu mai este nimic sentimental între noi.

Privind în urmă, regreti că ai participat la „Dacă ne-am întâlni?” cu Imogen?
Nu, pentru că am avut o experiență unică și m-am distrat foarte mult. Pur și simplu găsesc întorsătura evenimentelor și comentariile derogatorii că acest lucru a provocat păcat. În viitor, mă voi gândi de două ori înainte de a accepta să particip la filmările unui program de televiziune.

» Urmărește toate știrile de la TVMagazine pe Facebook și Stare de nervozitate .

.

Add Comment