L’indiscipline coule le CH à Edmonton

Oferind lui Connor McDavid și Edmonton Oilers prea multe șanse bune de marcare, majoritatea echipelor din Liga Națională le poate îngreuna, iar Montreal Canadiens au învățat asta sâmbătă la Rogers Place, pierzând cu 5 la 3.

Vedeți cele mai importante momente în videoclipul principal de mai sus.

Indisciplina i-a rănit în mod deosebit pe CH, care a trebuit să se descurce în trei ocazii separate cu un dezavantaj de doi jucători, și asta, doar în prima jumătate a celei de-a doua perioade. Apărătorul Joel Edmundson nu și-a ajutat cauza în acest departament, primind mai întâi o penalizare minoră pentru lipire înaltă împotriva lui Leon Draisaitl, înainte de a primi o penalizare majoră și o abatere de joc pentru că a dat un control încrucișat în fața lui Zach Hyman.

Favoritii mulțimii au lovit ținta de trei ori în jocul de putere în prima jumătate a cadrului de mijloc, inclusiv de două ori cu încă doi bărbați. Ryan Nugent-Hopkins, Draisaitl și McDavid, în ordine, au înșelat vigilența lui Jake Allen.

Darnell Nurse și-a adăugat cei doi cenți la perioada glorioasă a Oilers, scuturând frânghiile cu doar cinci secunde rămase de logodnă.

McDavid a completat scorul în a treia perioadă, adăugând patru puncte în joc, la fel ca și Draisaitl.

Allen arăta destul de rău, permițând cinci goluri la 22 de șuturi.

În lovitură în ciuda tuturor

Scăzut cu 3 la 1 după acest val de penalty-uri din a doua perioadă, canadianul nu s-a lăsat niciodată. Așa că a reușit să creeze cravata.

În puțin peste trei minute, Evgenii Dadonov și Arber Xhekaj, pe jocul de putere, au egalat.

Canadianului s-a descurcat bine și cu avantajul unui bărbat, întrucât și Nick Suzuki a găsit fondul fileului în circumstanțe similare, în primele douăzeci.

Portarul Stuart Skinner a avut încă ultimul râs, oprind 30 din 33 de lovituri cu care s-a confruntat.

Canadiens își vor continua călătoria în vestul Canadei cu o oprire la Vancouver pentru a-i înfrunta luni pe Canucks.

REZUMAT

A TREIA PERIOADA

20:00 – Joc încheiat

14:40 – GOL EDM 5-3 Wow! Emisiunea Connor McDavid continuă; patinatorul electrizant îl dezbrăcă pe Jake Allen și își asigură un loc în jocurile săptămânii (din nou!)

00:00 – Începutul perioadei

A DOUA PERIOADA

20:00 – Sfârșitul perioadei

19:55 – GOL EDM 4-3 Darnell Nurse uimește trupele lui Martin St-Louis la sfârșitul celei de-a doua perioade, iar Oilers recâștigă conducerea

16:38 – GOL MTL 3-3 Ce spectacol de caracter! Arber Xhekaj îi aduce pe toți înapoi în careu unu, Juraj Slafkovsky închide foaia de scor pe serie

Arber Xhekaj îi aduce pe toți înapoi la punctul unu –

16:28 – Darnell Nurse este dat afară pentru că a întârziat jocul; pedeapsa minora

14:39 – Connor McDavid îl cucerește pe Mike Matheson; pedeapsa minora

13:26 GOL MTL 3-2 – Evgenii Dadonov profită de un rebound suculent în slot și reduce scorul la un singur gol

Evgenii Dadonov înscrie al doilea al sezonului –

09:36 – EDM GOL 3-1 Pistoale mari ale uleiurilor profită de un cinci la trei, Connor McDavid trece acul cu o lovitură puternică

Connor McDavid înfășoară acul –

08:55 – Nick Suzuki își închide mâna pe puc; pedeapsa minora

06:27 – EDM GOL 2-1 Leon Draisaitl acceptă predarea de la Connor McDavid și trage o rachetă în vârf; localnicii fac indisciplina CH sa plateasca

Leon Draisaitl face 2-1 –

05:20 – Joel Edmundson servește un control încrucișat periculos către capul lui Zach Hyman, Edmundson este exclus din joc

Joel Edmundson este exclus din joc –

05:08 – Kirby Dach îl deplasează pe Connor McDavid

01:25 – EDM GOL 1-1 Ryan Nugent-Hopkins oferă răspunsul Oilers prin finalizarea montării geniale inițiate de Leon Draisaitl și Connor McDavid

Ryan Nugent-Hopkins oferă indicii –

00:42 – Joel Edmundson îi aduce bățul în fața lui Leon Draisaitl; pedeapsa minora

00:00 – Începutul perioadei

PRIMA PERIOADA

20:00 – Sfârșitul perioadei

19:09 – Arber Xhekaj îl deplasează pe Connor McDavid; pedeapsa minora

16:37 – GOL MTL 1-0 Nick Suzuki deschide scorul cu șutul lui semnătură, Mike Matheson și Kirby Dach primesc un asist

NIck Suzuki deschide scorul în jocul de putere! –

16:20 – Connor McDavid îl cucerește pe Mike Matheson; pedeapsa minora

00:00 – Începutul jocului

Înainte de joc

Rem Pitlick va reveni în linie pentru a compensa pierderea veteranului. Ontarianul a fost rechemat de la Laval Rocket după ce a înregistrat șase puncte în nouă jocuri. Cu marele club în acest sezon, nu a înnegrit foaia de scor în șapte meciuri.

„Trebuie să fie productiv pe gheață, fie ofensiv, fie defensiv. El este capabil să o facă ”, a spus St-Louis într-un briefing de presă.

„Voi încerca să fac ceea ce am făcut anul trecut. Voi încerca să joc bine defensiv și pe 200 de picioare. Vreau să aduc viteză și în mod ideal să fac niște jocuri bune. Vreau să rămân simplu și să aduc puțină energie”, a spus Pitlick.

Fundașul Johnathan Kovacevic va reveni în clasament, în timp ce Jordan Harris și Chris Wideman vor fi excluși.

Încă o dată Jake Allen va fi trimis în fața fileului. New Brunswicker a fost solid în picioare până la 45 de lovituri într-o victorie cu 2-1 asupra Calgary Flames, joi.

Armele mari

Cu un record de 12-10-1, Habs-ul este al șaselea în clasamentul Diviziei Atlantic. Totuși, diferența lui de -11 este una dintre cele mai slabe din Conferința de Est, după cele ale Columbus Blue Jackets (-24) și Philadelphia Flyers (-22).

Va fi, evident, necesar să-l urmărești pe Connor McDavid, care face balon în fruntea marcatorilor echipei și a Ligii Naționale de Hochei (NHL) cu 43 de puncte.

“[Leon Draisaitl et McDavid] sunt jucători grozavi. Ei joacă multe minute și cred că va fi nevoie de un efort colectiv pentru a contracara acești tipi. […] Au prea multă viteză, talent și inteligență, trebuie să le facem față colectiv”, a analizat St-Louis.

Oilers sunt într-o situație similară cu un record de 13-11-0, bun pentru 26 de puncte. Cu toate acestea, echipa Alberta este a patra în clasamentul Diviziei Pacific.

Add Comment