ÎN DIRECT – PSG: un singur absent notabil în grupa împotriva lui Troyes

Încă nu există Danilo în grupa împotriva lui Troyes

Tocmai revenit la antrenamentul individual, Danilo nu se află în lotul PSG pentru primirea lui Troyes sâmbăta aceasta la Parc des Princes (17.00).

Absența mijlocașului portughez este singura notabilă din lotul lui Christophe Galtier. Ceilalți directori, inclusiv trioul format din Mbappé, Messi și Neymar, sunt acolo.

Galtier pe Hugo Ekitike

“Am avut o discuție lungă cu el săptămâna trecută. Nu poate fi mulțumit de timpul său de joc. I-am spus că am ceva responsabilitate, dar și el la fel. Am avut mare grijă de el pe plan fizic pentru că a ajuns târziu la pregătire. . Cu trio-ul nostru, este nevoie de multă investiție. De îndată ce jucăm în locul unuia dintre cei 3, există o comparație. Sunt jucători de clasă lumea. I-am rugat să se apropie în joc, să aibă un legatura cu cercurile noastre.A fost uneori dezamagit sa nu inceapa anumite meciuri, am vorbit despre asta cu el si am dat motivele alegerilor mele.Este un jucator talentat, care trebuie sa compenseze lipsa timpului de joc la antrenament, punand mai mult ritm si intensitate.Cand se intoarce trebuie sa fie vizibil.E posibil sa fi fost o pierdere a increderii A revenit in ultimele 2 jocuri, mai ales la Haifa chiar daca a fost o mica goana la o minge de la Leo.hange,I a cerut să fim atenți la sarcinile lui de lucru. Atunci probabil că va juca mai multe minute.”

Galtier-sur-Troyes

„Cunoscându-l pe Bruno Irles, după ce l-a ascultat de multe ori, aplică tot ce putea spune când era consultant. Are dorința de a construi foarte jos, este o echipă plăcută de văzut cum joacă. Au câștigat de două ori în deplasare în acest sezon. sa nu crezi ca isi va schimba abordarea ADN-ul echipei sale este axat pe joc Acesta este un joc pentru noi dupa o performanta grozava nu poate fi sa-l interzicem, avem obligatia de a castiga Performantele duc la performante. Perioada este interesantă, trebuie să insistăm pe asta și să ne corectăm schimbările din vestiar din a doua perioadă.”

Galtier la întoarcerea lui Kimpembe

“Kimpembe a fost îngrijorat când s-a accidentat, aproape 7 săptămâni libere. La fel de mult în primele 10 zile, a fost greu la nivel mental. De îndată ce s-a întors pe teren la muncă, l-am văzut foarte motivat și concentrat, ascultandu-i corpul pentru a nu sari peste etape.Am observat,am vorbit foarte putin.Nu pun presiune pe staff-ul meu pentru ca jucatorul sa revina cat mai repede.a fost foarte atent,este un jucator important la PSG. Este singurul stângaci ca fundaș central. Va juca. Vom vedea pentru sistem. Alegerile se vor face și în funcție de performanța în meciuri. . “

Galtier din nou pe Kimpembe și asociațiile din apărare

“Sunt trei jucători specifici care pot juca într-o apărare de 4. Mukiele poate juca și el, dar avem nevoie de el pe partea dreaptă. Poate să vină să ajute. Și Danilo și a făcut-o foarte bine. Sper că va face asta. fii pregătit pentru Torino. Cât despre Ramos, a jucat aproape toată cariera sa pe stânga. A fost pe dreapta împotriva Haifei, dar lui Marquinhos nu este jenat. Kimpembe este un stângaci specific, este o valoare adăugată, care construiește jocul foarte jos. Sunt trei jucători de top, internaționali. Mă obligă să fac alegeri, dar sunt ușor de făcut cu jucători de acest nivel.”

Galtier în trio-ul atacant

Pe o potențială odihnă în acest weekend: “Este starea lor de oboseală care va judeca. Ei au marcat 40 de goluri din 50 în acest sezon, așa că nu se va baza pe starea lor de formă. Când avem această dinamică, vom face” nu o rupem, o menținem. Personalul medical a făcut o treabă excelentă în ultimele săptămâni. Sunt bine, după aceea este realitatea meciului. Avem obligația să câștigăm împotriva lui Troyes. Vor fi și multe la miza la mijlocul saptamanii la Torino.Cand exista aceasta dinamica si aceasta osmoza se mentine din nou.Iar pe durata meciului exista posibilitatea implicarii altor jucatori.

Galtier pe Kimpembe

“Kimpembe a revenit cu o stare de spirit foarte bună, după o absență destul de lungă. Pentru mine a fost important să poată participa în Liga Campionilor. Avea nevoie de repere. Îi lipseau sesiunile la Ajaccio, la nivel atletic și fizic. Este gata să incepe un joc.La sistem prezenta fundasilor mei centrali ma face sa stiu daca ma aflu cu o linie de 5, fara aceeasi animatie la mijloc.Asta genereaza competitie dar este sanatoasa intre jucatori de foarte inalt nivel. împinge pe toată lumea la fiecare joc, cu cifre de afaceri mari.”

Galtier despre Hakimi și rolul lui

„Hakimi, primul gând a fost cum să ne eliberăm coridoarele și pistoanele, tot cu profilul specific al atacatorilor noștri. Am început cu ideea de a juca în 3-5-2, a fost foarte interesant, dar succesiunea meciurilor necesită multă energie.Ne-am dat seama că pistoanele noastre se zbate, începând de la foarte jos.Am recuperat mingea foarte jos și cu mijlocașii noștri.Mai este și recrutarea care s-a făcut odată cu sosirea jucătorilor în inima jocul cu Soler, Ruiz și Sanches. Reflecția mea, în urma meciurilor medii pe care le-am putut face, este cum ne putem modifica pentru a avea mai multă densitate în inima jocului. Evident, trebuie să ne asigurăm că cei 3 atacatori ai noștri poate fi în cea mai bună zonă a lor, animație. Acest lucru ne eliberează și fundașii laterali, care nu mai sunt pistoane. Bernat nu mai este un jucător anume cu o apărare de 4 oameni, este un jucător care este corect tactic. Hakimi, în această animație, el găsește locuri acolo, cu compensații cu cei 3 mijlocași.”

Galtier despre tactică

Să mergem la conferința de presă a lui Galtier, întrebat despre diferențele cu schemele sale: „Împotriva Haifei, cert este că am jucat 4 în spate. Sunt 3 mijlocași dar există o animație la care lucrăm foarte mult, mai ales cei trei din față. Putem juca în 4-3-3 sau în diamante cu Messi sau Neymar în inima jocului.De tine depinde, fie că îl consideri pe Neymar mijlocaș, fie atacant.Nu e în mod special un 4-3-3 pentru că le-ar cere lui Leo și Kylian să se apere pe flancuri în timp ce se simt mai confortabil în interior.”

„Troyes este o echipă jucăușă”, potrivit lui Galtier

Christophe Galtier: “Troyes este o echipă foarte jucăușă, cu o dorință reală de a juca fotbal. Nu cred că Bruno Irles va schimba asta, este în starea lui de spirit. Știu că vom avea un adversar dur. De multe ori este meciul de un sezon pentru jucători. Vom încerca să facem meciul să dureze cât mai scurt.”

„Menține cerințele”, Galtier înainte de conferință

Ca de obicei înainte de conferința de presă, Christophe Galtier merge la microfonul canalului PSG: “Primul lucru este că menține cerința. Trebuie să câștigăm, indiferent de adversar. Mai mult vom prelua conducerea, asta ne va permite , daca calendarul este prea incarcat, sa sufere performante slabe fara sa existe vreun impact asupra clasamentului.Vorbesc de doua zile cu jucatorii sa pastreze starea de spirit, interzicand orice relaxare.Este multa intensitate in sesiunile noastre, cerința în calitatea jocului. Încercăm să injectăm prospețime pentru ca toată lumea să fie competitivă.”

Procuratura de la Barcelona își retrage acuzațiile împotriva lui Neymar

În timp ce Neymar a fost judecat în Catalonia pentru transferul său de la Santos la Barça în urmă cu câțiva ani, acuzarea a retras vineri toate acuzațiile de corupție și fraudă împotriva brazilianului și a celorlalți inculpați din proces. reține Barcelona pentru presupusele nereguli legate de transferul jucătorului în 2013.

Într-o întorsătură, procurorul a anunțat „retragerea acuzației împotriva tuturor inculpaților și pentru toate faptele” de care sunt acuzați. Procuratura a cerut inițial doi ani de închisoare și o amendă de 10 milioane de euro împotriva starului fotbalului brazilian.

Platforma Ticketplace în vizorul suporterilor

Ticketplace, platforma oficială de revânzare a biletelor a PSG, face obiectul a numeroase critici din partea suporterilor parizieni, nu doar exasperați de prețurile practicate, dar și furioși după prezența suporterilor Maccabi Haifa în afara parcării vizitatorilor din Liga Campionilor.

>>> Vă explicăm totul aici

Blocul Parisii cere clubului să revizuiască organizarea standului de la Boulogne

Rar grup de suporteri de la standul de la Boulogne de la Parc des Princes (dar interzis de club si fara un sector atribuit, precum CUP din Auteuil), Block Parisii denunta “invazia” suporterilor Maccabi Haifa marti seara in Liga campioni, în timp ce cei din urmă au fost mult mai numeroși decât cei 1.600 de fani așteptați în parcare și, prin urmare, s-au revărsat în tribuna de la Boulogne.

„Este mai bine de un sfert din rândul nostru care a fost invadat de echipa vizitatoare și accesul în tribună ne este interzis de către stewards, noi abonații PSG”, regretă colectivul, punctând „riscurile” pe care aceasta le-ar putea genera.

Blocul Parisii este însă mulțumit că nu a avut loc nicio confruntare și, prin urmare, profită de ocazie pentru a cere clubului autorizația de a se regrupa în tribuna de la Boulogne pe viitor, pentru a „reanima această viraj care se stinge” .

Întregul grup parizian în pregătire

Nicio absență de raportat la antrenamentul parizien vineri, în ajunul meciului cu Troyes. Danilo este acolo, dar portughezul se antrenează separat.

FH

Conferință de presă la ora 13.00

Salutare tuturor, bine ați venit la acest RMC Sport live pentru a urmări toate știrile de la Paris Saint-Germain în ajunul meciului de ligă programat împotriva lui Troyes pe Parc des Princes (sâmbătă, ora 17).

Conferința de presă înaintea meciului a lui Christophe Galtier este programată vineri, la ora 13.00

Add Comment