Greg Guillotin dezvăluie în culisele „Cel mai rău gen”

FIGARO LIVE – Comediantul oferă o nouă farsă uriașă, de descoperit joi, 5 mai 2022, în prima parte a serii pe C8. Invitat de la „Buzz TV”, interpretul lui MC Guillaume povestește în culise unei filmări care a durat nouă ore.

BUZUL TV. – C8 desenează un nou episod din „Pire Gendre”, joi, 5 mai, în prima parte a serii. De data aceasta, preiei rolul lui MC Guillaume, acest rapper într-o relație cu Leslie, complicele tău… De la cine te-ai inspirat pentru acest personaj? Uneori auzim intonațiile orelsanului...
Greg GUILLOTIN. – Acest personaj s-a născut în „The Worst Intern”. Am făcut două episoade cu el, în capcanele interviului de angajare. Dar nu a avut la fel de succes ca astăzi. Mi s-a spus asta de multă vreme pentru Orelsan, cu mult înainte să reprocesez vocea. Nu este făcut intenționat, dar de ce nu. Este un Orelsan eșuat. Cred că avem un pic același ton al vocii în altă parte.

În acest nou „Pire Gendre”, mergi extrem de departe în supapă. Cânți cântece obscene, unul dintre complicii tăi, Bébert, se plimbă în chiloți în fața oaspeților tăi, fumezi bucăți… Cum reușești să nu izbucnești în râs?
La un moment dat, cu unul dintre complicii mei, comediantul Djimo, râd pentru că chipul lui m-a făcut să râd. Și cu bunica. Mă conțin foarte mult la fel și, dacă râd, mă comport de parcă personajul meu ar fi râs.

” CITEȘTE ȘI – Greg Guillotin: „Notorietatea mă împiedică să filmez camere ascunse în stradă”

Falsa ta iubita Leslie este actriță?
Nu și trebuie să salutăm interpretarea lui Leslie, care nu mai jucase niciodată. Am găsit-o extraordinară. Nu este actriță, se pregătește să lucreze în estetică la Montpellier. Pentru a alege familia, lansăm un apel de aplicații pe rețelele mele de socializare. Cerem oameni cu temperament, valori și. Pentru aceasta farsa, fata trebuia sa fie singura si ambii parinti inca impreuna. Am primit 1000 de cereri. Am făcut o primă sortare, apoi am cerut fotografii, videoclipuri și apoi am avut o listă scurtă de vreo zece fete care își testează pe cei dragi arătând o fotografie cu mine. Dacă familia nu mă recunoaște, acesta este un început.


În total, această farsă a durat 9 ore. În cele din urmă, publicul C8 va vedea 2h30. Ce secvențe ai decis să tai?

Secvențele prea „limită” pentru TV. Există o secvență în care arăt familiei un articol din parizian in care este scris: “în 1995, un tânăr i-a pus o petardă în fundul unui profesor pentru că îl forțase să-și mănânce broccoli la cantină“. Dar nu a trecut, în comparație cu drama Samuel Paty. Deși reacțiile familiei au fost foarte amuzante. E adevărat când am scris-o naiv, nu m-am gândit la context. Pentru alte pasaje, am găsit compromisuri cu C8.Tigara este neclara si pentru shisha ii explic ca nu sunt droguri in ea.Sincer,C8 a fost flexibil.MC Guillaume ca bonus,nu este usor.Va fi o versiune extinsa necenzurata mai tarziu pe canalul meu de YouTube .

„Dacă nu am finaliza această capcană, viitorul nostru ar fi foarte compromis”

Greg Guillotin

Este dificil să anticipezi reacția celor trei oameni pe care îi prinzi în capcană. Care este rolul improvizației în acest exercițiu?
Mă gândesc la acest gen de farsă ca la un film, cu secvențe, de la deschidere până la rezultatul final. Am o pânză de 70 de pagini pe care o învăț pe de rost. O rog pe Leslie, complicele meu, să facă la fel. Există linii inconfundabile pentru a lansa secvențele după. Există, desigur, improvizație. Este 50/50.

Au existat evenimente neprevăzute în capcana difuzată în această seară de joi?
Ceea ce m-a surprins este că cei dragi lui Leslie reacţionează la toate timp de 9 ore! În general, la sfârșit, oamenii sunt obosiți și crapă. A fost fabulos pentru mine pentru că vă pot spune că am ratat alte capcane înainte de aceea. Am ratat-o ​​de patru ori înainte de a reuși. Acest bonus ne-a luat un an și jumătate de muncă. Două fete ne-au părăsit cu o săptămână înainte de filmare. Cât despre celelalte două, reacțiile nu ni s-au potrivit deloc. Ori erau prea violenți, ori nu erau acolo. Capcana difuzată în seara asta a fost cea a ultimei șanse. Dacă nu am putea, viitorul nostru era foarte compromis.

” CITEȘTE ȘI – Cel mai prost intern : Greg Guillotin dezvăluie farsa în care a primit un pumn

Te-ar fi putut costa scump…
Da, trebuie să rambursăm totul, pentru că C8 este cel care finanțează. O astfel de primă costă în jur de 100.000 de euro. Lipsă de patru ori, am ciugulit tot plicul.

Te-ai gândit vreodată să faci versiunea gay „Pire Gendre”?
Da, suntem întrebați foarte des și ne-am dori, dar cu o condiție, ca familia să fie tolerantă. Scopul nu este de a arăta homofobie. Vrem să arătăm o imagine frumoasă a familiei. Trebuie doar să găsești personajul potrivit lângă el.

.

Add Comment