de ce nu a câștigat nimeni la 13 remize?

De la mijlocul lunii martie, niciunul dintre jucătorii EuroMillions nu a reușit să găsească combinația potrivită. De ce ? Și cum să-ți optimizezi șansele de succes pentru această a paisprezecea tragere la sorți vineri, 6 mai? Răspunsuri mai jos.

Pe 18 martie, doi jucători au împărțit un jackpot de 54 de milioane de euro după ce au găsit combinația potrivită a extragerii EuroMillions. De atunci, nimic. La ritmul de două extrageri pe săptămână, asta e acum De 13 ori la rând nimeni nu a găsit rezultatul potrivit. În mod logic, fondul de premiere pus în joc a explodat pentru a cocheta cu 200 de milioane de euro.

În această seară de vineri, 6 mai, sunt oficial 195 de milioane de euro care vor fi plătiți câștigătorului(i). Cu un astfel de jackpot în joc, care nu a mai fost văzut până acum în 2022, entuziasmul va fi la apogeu. În primul rând, trebuie să știi că 100% dintre câștigători și-au încercat norocul. Dacă doriți să aveți o probabilitate diferită de zero de a câștiga acest jackpot la extragerea EuroMillions, primul lucru este să completați o grilă.

Eu joc EuroMillions

De ce nu câștigă nimeni EuroMillionul?

Ca și Loto, extragerea EuroMillion este aleatorie și independentă. Asta înseamnă că fiecare extragere nu are nicio legătură cu cea anterioară, nici cu următoarea. De fiecare dată, 5 numere (din 50 de numere) și 2 stele (din 12 stele) sunt extrase aleatoriu și sub controlul unui executor judecătoresc. Rezultatele extragerii anterioare nu indică rezultate viitoare. Aceasta înseamnă, de asemenea, că există o probabilitate diferită de zero ca aceleași numere să scadă.

La EuroMillion, totul ține de probabilitate. De exemplu, aveți o șansă de 1 din 139 de milioane de a găsi rezultatul corect la extragere. Dacă probabilitatea este mică, totuși, există încă 1 din 13 șanse de a câștiga ceva la această loterie europeană. Mai mult, dacă bifezi opțiunea Star+, ai chiar o șansă de 1 din 4 să pleci cu un câștig.

Dacă acum vă întrebați de ce nimeni nu a câștigat din 18 martie, răspunsul este simplu: este o chestiune de probabilitate.. Nimeni nu a avut norocul să găsească combinația corectă de numere și stele. Este extrem de rar ca fondul de premiere să ajungă la o asemenea sumă. De la începutul anului 2022, sumele implicate au fost întotdeauna foarte limitate. Nu au depășit niciodată 130 de milioane înainte de această serie.

Eu joc EuroMillions

Suma maximă pusă în joc într-o extragere de milioane de euro este de 210 milioane de euro. Pentru fiecare dintre extragerile care nu are un câștigător, pisicuța crește de la 15 la 25 de milioane de euro. Cu alte cuvinte, dacă nimeni nu găsește combinația potrivită în această seară de vineri, 6 mai, jackpot-ul EuroMillions care va fi pus în joc marțea viitoare va fi la maxim.

Ar trebui să renunțăm la această nouă extragere EuroMillions? Absolut nu ! Într-adevăr, cu cât fondul de premii este mai mare, cu atât merită mai mult să participați. Când știi că probabilitatea de succes este întotdeauna aceeași (indiferent de suma extragerii), s-ar putea la fel de bine să te concentrezi pe cele mai mari jackpot-uri. Cu 195 de milioane de euro în joc vineri aceasta, publicul va răspunde foarte prezent.

Cum să-ți maximizezi șansele la această loterie?

În mod implicit, probabilitatea de a câștiga jackpot-ul EuroMillion este scăzută. Acestea fiind spuse, există tehnici pentru a crește probabilitatea de a câștiga ceva la această loterie europeană. Mai mult, francezii au un avantaj (mulțumită FDJ care supraveghează loteria) pe care nu îl au jucătorii din alte țări: My Million.

My Million este o extragere secundară (de asemenea aleatorie) care este rezervată doar clienților francezi. Această extragere este inclusă în costul grilei EuroMillions: prin urmare, nu trebuie să scoateți bani în plus. Ca o reamintire, o rețea EuroMillion costă implicit 2,50 euro fără opțiuni. Cu această sumă, ai de fapt două participări: EuroMillions și My Million.

Spre deosebire de marea extragere EuroMillions, My Million este o remiză cu un câștigător garantat. Fiecare grilă EuroMillions este asociată cu un cod generat aleatoriu (pe care îl puteți găsi pe biletul dumneavoastră de participare la EuroMillions). FDJ va trage apoi un bilet între toți iar câștigătorul va pleca vineri seara cu un cec de un milion de euro. Indiferent de rezultatul grilei pentru extragerea principală a EuroMillions, clientul poate pleca cu această verificare.

Eu joc EuroMillions

Când știi că, în medie, 4 milioane de grile de EuroMillions sunt umplute cu fiecare extragere în Franța, așa că ai o șansă de 1 din 4 milioane de a deveni milionari în această seară de vineri. Deoarece această extragere My Million este independentă de extragerea principală EuroMillion, puteți combina cele 2 probabilități de succes.

Pe lângă My Million, există și alte trucuri pentru a-ți crește șansele: Etoile+ îți permite să-ți sporești probabilitatea de succes (pentru 1 euro în plus) de exemplu. Există, de asemenea, posibilitatea de a vă diversifica riscul cu MultiChances care este o caracteristică prezentă doar pe site-ul oficial FDJ. Dacă te joci la tutun, nu se va putea profita de el. Cu o grilă la 5 euro, MultiChances vă permite să luați o poziție pe grile de 660 sau 1260. Vei câștiga mai puțin, dar probabilitatea de succes este semnificativ mai mare.

Un bonus pentru această extragere EuroMillions

Dacă francezii sunt deja avantajați cu această extragere dublă EuroMillions și My Million, mai există un bonus de luat pentru această extragere. Într-adevăr, FDJ organizează o competiție numită „Rendez-vous à St Barth” prin care 3 persoane vor fi extrase pentru a câștiga o excursie pentru 2 pe insula Caraibe (zbor în Business Class, 7 nopți la un hotel de 5 stele etc. ). Este cireașa de pe tort și este încă independent de celelalte două extrageri.

Această competiție nu este rezervată exclusiv pentru extragerea EuroMillion. Trebuie doar să plasezi 10 euro pe unul dintre jocurile FDJ (pe site, în exclusivitate) în perioada 2 mai – 8 mai. Cu alte cuvinte, această extragere din 6 mai este perfect în linie. Pentru fiecare felie de 10 euro pe care o plasați, veți primi un bilet de participare suplimentar. Fiecare jucător are dreptul la maximum 10 intrări, adică un pariu total de 100 de euro.

Pentru a plasa pariul, este aici:

Eu joc EuroMillions


Jocurile de noroc implică riscuri: îndatorare, izolare, dependență. Pentru ajutor, sunați la 09 74 75 13 13 (apel fără taxă).

Add Comment