Aici începe totul: ce te așteaptă în episodul 394 din vineri, 6 mai 2022 [SPOILERS] – Seriale de știri la TV

În următorul episod din „Aici începe totul”… În timp ce Claire se află în stare critică, procuratura deschide o anchetă judiciară. În același timp, Anaïs află o veste șocantă.

Atentie, paragrafele urmatoare contin spoilere la episodul din Aici incepe totul difuzat maine seara pe TF1! Dacă nu vrei să știi nimic, nu mai citi!

Vineri, 6 mai în Aici totul începe…

ÎN CÂT CLAIRE ESTE ÎN STARE CRITICĂ, PARCHEREA DESCHIDE O ANCHETĂ JURIDICĂ

Teyssier reunește întreaga echipă de profesori pentru a le spune niște vești proaste. Într-adevăr, starea lui Claire s-a deteriorat peste noapte și a trebuit să fie operată. Având în vedere împrejurările, directorul institutului decide suspendarea cursurilor până luni. Totuși, el decide să mențină serviciul dublu A și cheamă brigada care era programată pentru serviciul de la prânz.

Deși este conștient de starea în care se află, Teyssier le cere elevilor săi să mențină serviciul din respect pentru clienții care au făcut rezervări. Cum obiectează Tom, Emmanuel le reamintește că sunt o brigadă și, prin urmare, o echipă. Pentru el, o brigadă nu se aplecă și nu se plânge. În cele din urmă, studenții acceptă să gătească, la fel ca Emmanuel, care stă în bucătărie să-și ajute fiul pentru că nu au personal.

La spital, Louis și Charlène sunt lângă patul lui Claire. Doctorul le explică apoi că au fost nevoiți să-l opereze de urgență pe chef Guinot pentru că un hematom cerebral s-a dovedit a fi compresiv. Deocamdată, o țin într-o comă artificială pentru a-și proteja creierul și nu pot comenta prognosticul ei vital. Orele următoare vor fi deci decisive. Supărat, Louis se prăbușește în brațele lui Charlene.

La rândul ei, Salomé încă se simte responsabilă pentru accident și se teme că nu va trece niciodată peste el dacă i se întâmplă ceva cu Chef Guinot. Pentru a o liniști, Axel încearcă să o facă să înțeleagă că probabil clădirea era fragilă, apoi o asigură încă o dată că nu are nicio legătură cu asta. În același timp, Eliott și Greg se plimbă în parc și le mulțumesc lui Salomé și Axel că au gestionat atât de bine situația în panică. Și să precizez că toți elevii știu că le datorează o lumânare mare.

Între timp, căpitanul Brassac îi anunță pe Rose și pe Guillaume că procuratura a decis să deschidă o anchetă judiciară asupra accidentului de la balul de absolvire. Jandarmul va trebui, așadar, să chestioneze atât participanții, cât și organizatorii pentru a înțelege ce s-a întâmplat înainte și în timpul petrecerii. Pentru început, Brassac face audiții pentru Rose, Guillaume și Jasmine.

Mai târziu, Louis ajunge în serviciu complet și îl critică pe Teyssier pentru că a luat decizia de a lăsa restaurantul deschis în timp ce mama lui este în comă. În timp ce directorul explică că a făcut asta pentru a ocupa mințile studenților, Louis crede, dimpotrivă, că este doar pentru gloria lui personală.

Părăsind bucătăriile, fiul Armand o întâlnește pe Jasmine și încearcă să afle de ce un polițist se plimbă prin institut. Tânăra îi spune așadar că s-a deschis o anchetă și că a vrut să o interogheze pentru că ea a fost organizatoarea balului înainte ca Salomé să preia conducerea. Nu numai că nu a verificat standardele de siguranță ale clădirii, dar și mingea disco a fost ideea ei. Așa că își acuză deschis rivala că este responsabilă pentru acest teribil accident.

Fără să aștepte, Louis merge să-și vadă fosta soție, apoi o acuză că este responsabilă pentru accident, dar mai ales că este cauza stării mamei sale. Dacă Salomé nu-i dă drumul, poate conta și pe Axel care nu ezită să vină în apărarea ei. O atitudine care nu-i face pe plac lui Louis si Jasmine care il fac sa inteleaga ca este atat de orbit incat nu isi da seama ca ea a fost iresponsabila.

La câțiva pași, Teyssier își felicită brigada. În timp ce ei sperau să se poată odihni tot weekendul, managerul le spune că restaurantul va fi deschis a doua zi. Unii studenți se pot răzvrăti, dar Teyssier nu le lasă de ales. O decizie care nu o mulțumește deloc pe Constance, care îi face semn soțului ei că sunt epuizați. În realitate, Emmanuel se simte vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat și încearcă prin toate mijloacele să compenseze, ajutându-și elevii. După ce l-a liniştit, Constance îl ia cu căldură în braţe.

Ulterior, Salomé le conferă lui Rose și Guillaume atitudinea lui Louis. În măsura în care se teme că el îi va întoarce pe toată lumea împotriva ei, Rose certifică că se va calma în cele din urmă.

La sfârșitul zilei, Louis primește un apel de la spital. Chiar dacă starea de sănătate a mamei sale este stabilă, el încă își imaginează ce este mai rău. Într-adevăr, Louis și-a petrecut ultimele ore cercetând net și se teme de posibile sechele neurologice dacă ar rămâne în comă prea mult timp. Louis jură apoi să o facă pe Salomé să plătească pentru tot ce a făcut.

ANAÏS AFLĂ O VESTIE ȘOCĂ

La spital, Anaïs și Kelly împart aceeași cameră. Între timp, Lisandro își vizitează partenerul pentru a-i aduce câteva lucruri pentru că medicii vor să o țină sub observație din cauza riscului de comoție.

La rândul ei, Kelly primește o vizită de la Lionel și Laetitia. Întrucât suferă de o fractură complexă a tibiei, va trebui operată. În timp ce Lionel și Laetitia sunt îngrijorați că își va pierde piciorul, Kelly se arată a fi destul de senină pentru viitor.

La sfârșitul zilei, Anaïs primește o vizită de la doctor care îi spune niște vești care promite să-i schimbe viața. Ea este insarcinata !

Add Comment